Támogatók, együttműködő partnerek

1. WCCG Winter Carp Cup HORGÁSZVERSENY támogatók

 

 

 

 

A SATUR BAITS Kft. magánszemélyek tulajdonában lévő horgászati csalikat és folyékony kiegészítőket gyártó és forgalmazó vállalkozás.
Az általuk elállított anyagok mind úgy lettek beltartalmilag optimalizálva, hogy a sikerélmény garantálása mellett is biztosított legyen a vizek minőségének védelme és a halak egészségi állapotának őrzése.
Vevőik elégedettsége a kimagasló minőségű termékek gyártásának, a határidők pontos betartásának, az irányító csapat rugalmas gondolkodásának, valamint a piaci igények folyamatos nyomon követésének köszönhető.
Nagy hangsúlyt fektetnek a versenyhorgászok minden igényét kielégítő termékek fogósságára.
Hamarosan egy új termékcsaláddal ismerkedhettek meg, melyet igyekeztek az évek alatt úgy kifejleszteni, hogy az a lehető legnagyobb mértékben megállja a helyét bármilyen versenykörülmények közt.
Hamarosan részletesen is megismerkedhettek velük.
A termékről bővebben, hogy mi is az a plussz ami garantálja az élményt hamarosan az oldalunkon is olvashattok.

Amennyiben kíváncsiak vagytok kövessétek őket.

Facebook: SATUR BAITS
Webshop: https://saturbaits.hu/

 

Szeretnénk bemutatni a Don Carp Baits csapatát. Egy olyan szenvedélyes csapatot, amely a horgászok számára kiváló minőségű csalik gyártásával foglalkozik. A Don Carp Baits 2019-ben egy izgalmas tulajdonosváltáson ment keresztül, amelynek eredményeként a márka egy új lendületet kapott, és olyan innovatív termékeket kezdett el kínálni, amelyek még inkább kielégítik a horgászok igényeit.

Az új tulajdonosi csapat elkötelezett abban, hogy a Don Carp Baits továbbra is a horgászok legjobb barátja legyen a vízparton. A termékek tervezése és gyártása során kiemelt figyelmet fordítanak a minőségre és a fenntarthatóságra. Az ökológiai szempontoknak való megfelelés és a természet tisztelete fontos számukra.

A Don Carp Baits márka sikere nemcsak hazájában, hanem Szlovákiában is egyre inkább terjed. A szlovákiai forgalmazó gondoskodik arról, hogy a helyi horgászok is hozzáférjenek a Don Carp Baits termékeihez, és élvezhessék a cég által kínált minőséget és megbízhatóságot.

A Don Carp Baits csapata elkötelezett abban, hogy továbbra is fejlődjön, és hogy a horgászok számára olyan termékeket kínáljon, amelyek segítenek nekik még sikeresebbé és élvezetesebbé tenni a horgászatot. Bízunk benne, hogy a jövőben is megbízhatnak bennünk, és hogy csalijainkkal hozzájárulhatunk a horgászélményükhöz.

Üdvözlettel:DonCarBaits Team