Szállás

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

Tisztelt Szálláshelyadók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a gyékényesi kavicsbánya tavon War of Carp Gyékényes néven 2024. 06. 10 – 15. között horgászversenyt szervez.

A versenyre számos csapat jelentkezett már hazai és nemzetközi horgász baráti társaságokból.

A verseny helyszíne a gyékényesi kavicsbánya-tó és a hozzá kapcsolódó halgazdálkodási terület partja.

A verseny területe érinti a nyaralósori rész egyes partszakaszait is, illetve néhány stéget, amit előzőleg az érintett tulajdonosokkal személyesen egyeztetünk. A nyaraló soron csapathely létesítése csak és kizárólag ott történik, ahol erre a tulajdonossal megállapodás születik. Minden horgász csapat 3 fős.

A Gyékényesi Kavicsbányató vízterületén a verseny időtartama alatt kizárólag a versenyben résztvevő, érvényes regisztrációval rendelkező horgászok horgászhatnak.

Kérjük, hogy az esetlegesen érkező foglalásaikat, turistákat tájékoztassák a versenyről, és arról, hogy horgászni ez idő alatt csak a versenyzők horgászhatnak.

Több, a versenyre jelentkező csapat már jelezte, hogy a verseny 1 hetes időtartamára szeretne szállást is bérelni. A versenyt szervező stáb tagjai számára is szükséges szálláshely.

Arra kérjük a szállásadókat, hogy akik a fent megjelölt időszakban rendelkeznek szabad szálláshellyel, amit szeretnének bérbe adni, jelentkezzenek 2024.03.31-ig az ügyfélszolgálatunkon a +36305458049 telefonszámon.

Csapatonként 2-3 fő elszállásolására alkalmas szálláshelyet kiadó szállásadók jelentkezését várjuk.

A megadott telefonszámon jelentkező szállásadók elérhetőségét díjmentesen közvetítjük a verseny során szálláshelyet igénylő résztvevők felé.

A verseny idejére szóló szálláshely kiadással kapcsolatos egyéb felmerülő kérdéseikkel forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz, hétfőtől-péntekig, 8:00-15:30 óra között.

Horgász Egyesületünk egy hagyományteremtő, színvonalas horgászverseny szervezésével kíván hozzájárulni a Gyékényesen töltött vendégéjszakák számának, ezáltal a nyaralótulajdonosok nyári, főszezonon kívüli bevételeinek növeléséhez.

Együttműködésüket, megértésüket köszönjük.

Kelt: Gyékényes, 2024.01.08.

Tisztelettel:

Kóródi Zsolt

elnök
Gyékényes és Környéke
Horgász és Szabadidő Egyesület

 

Egyedi szálláshely igényét jelezze felénk a +36 30 604 6012 telefonszámon és megtaláljuk az ideális megoldást vagy töltse ki az űrlapot és visszahívjuk.