Nagy Ponty Horgász
Gyékényes

Minden egy helyen!

Történetünk

A Gyékényes és Környéke Horgász- és Szabadidő Egyesület

Küldetésünk, hogy Gyékényes környéke és Somogy megye fejlődéséhez, az itt élők életfeltételeinek, életminőségének javításához segítséget nyújtsunk az egyesületben végzett társadalmi szerepvállalásunk által.

Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítunk az egészséges életmódra nevelésre, a szabadidő kulturált eltöltésének a biztosítására, a horgászat, a versenyhorgászat, horgászsport népszerűsítésére és fejlesztésére, az egyesületi tagság horgászérdekeinek képviseletére és védelmére, valamint a kedvező horgászlehetőségek megteremtésének elősegítésére, a tagság igény szerinti ellátására a horgászathoz szükséges okmányokkal, a horgászoknak, a horgász erkölcs és etika írott és íratlan szabályainak betartására és betartatására szolgáló ismeretek közreadására, a természet védelmére, kiemelten a horgászvíz és az abban található élővilág, valamint a vízpart tisztaságának megóvására.

Tevékenyen fellépünk a károkozókkal szemben.

Ponty Rád vártunk!

Sikertörténetek

sikerörténet #1

Sziasztok! Ismét pár napot pecázhattam szeretett gyékényesi tavamon. Örültem, hogy lement a nyári időszak és elcsendesedett a vízpart, így ezért pár napot rászánhattam a horgászatra. Nem is tétováztam sokat, kerestem két ideálisnak tűnő helyet és be is húzkodtam.

Két etetést csináltam: egyikre tigrismogyoró és az új CFB belachanos bojli keveréke, mási etetésre pedig csak CFB Black Panther bojlit szórtam.

sikerörténet #1

Kápolna László barátunk Gyékényesen horgászott. A túra során fogott brutális 20+os halakat, de voltak köztük amik 8-16 kg súlyúak voltak. Csalinak monsterfish, pink panther, green herbs, banana boy, birdfood extra bojlikat használt.

A képek magukért beszélnek! Gratulálunk!

sikerörténet #1

Sziasztok! Sikerült idén még egy rövidke túrát beiktatnom az ünnepek előtt. A víz már nagyon hideg volt, így arra törekedtem, hogy kapásokat érjek el a horgászatom ideje alatt. A csalimat a jól ismert Korda Krushával törtem össze és ezután a tört bojlit egy Korda PVA bag zacskóba raktam, majd így helyeztem el etetésemre.

Ezzel a módszerrel sikerült a halakat kapásra bírnom. A szerelékem egy kombi rig volt, a Korda Krank x 4-es méretű horgával.