2024. évi programok, rendezvények előzetes bejelentése

Tisztelt Rendezvényszervezők, Versenyszervezők!

 

A Gyékényesés Környéke Horgász és Szabadidő Egyesület, mint halgazdálkodó folyamatosan szervezi 2024. évre a horgászhelyek foglalásait, horgászversenyeit és szakmai rendezvényeit a gyékényesi kavicsbányató vízterületén. Víztérkód: 14-063-1-5

 

Egyesületünk kéri, hogy amennyiben a vízterületet érintő esemény vagy programterve van a következő évre, annak tervezett időpontjáról írásban tájékoztassa a halgazdálkodót. A vízterületen más szervezetek által, magán-és céges kezdeményezésű rendezvények, versenyek csak a halgazdálkodó egyesülethez történt előzetes bejelentés alapján, írásbeli engedéllyel lehetségesek.

 

Vízhasználatot is érintő jövő évi programigényüket kérjük, hogy legalább kettő hónappal előtte szíveskedjenek jelezni a gyekenyeshorgaszegyesulet@gmail.com e-mail címre.

 

Kérjük, amennyiben a dátumokat a megadott időpontig nem tudják meghatározni legalább szervezési szándékukat jelezzék.

Ez úton tájékoztatjuk és kérjük Önöket, hogy az esemény dátumát véglegesíteni és nyilvánosságra hozni kizárólag a halgazdálkodótól kapott írásbeli jóváhagyást követően szíveskedjenek.

A jövő évi programok későbbi, folyamatos egyeztetése is lehetséges azzal a kikötéssel, hogy a tó szabad hely kapacitásának figyelembevételével tudjuk a külsős szervezésű eseményeket engedélyezni.

 

A Gyékényesre érkező rendezvények kapcsán szívesen ajánljuk fel segítő együttműködésünket a vízen történő pálya kijelölésében, bójázásban, és a rendezvény őrzésében.

 

Az előzetes egyeztetést annak érdekében kérjük, hogy egymás munkáját segítsük, valamennyi szervező üzleti, gazdasági elképzelései továbbá szakmai, közösségi ambíciói maradéktalanul teljesülhessenek és közös célunkként a Gyékényesre érkező programok változatosak, színvonalasak lehessenek.

 

Együttműködésüket köszönjük.

 

Tisztelettel: 

 

Kóródi Zsolt

elnök

Gyékényes és Környéke Horgász és Szabadidő Egyesület

E-mail: gyekenyeshorgaszegyesulet@gmail.com